Ledige stillinger

Tømrerfirmaet LJ Montage ApS

Trænger du til nye udfordringer?

Copyright © All Rights Reserved

Vi har travlt og mangler flere tømrersvende med tiltrædelse snarest muligt. Læs mere herunder.

 

Hos os bliver du en del af et ungt team, hvor den gode omgangstone og positive indstilling vægter højere end et traditionelt hierarki. Det ligger os meget på sinde, at vores medarbejdere skal have det godt. Vi løber stærkt og får noget fra hånden, men det skal også være sjovt at gå på arbejde. Vi er nemlig overbeviste om, at den glade tømrer laver det bedste arbejde. Derfor er er der altid plads til en sjov bemærkning og et velfortjent skulderklap.

 

Det betyder meget for os, at vores ansatte har det godt indbyrdes. Derfor arbejder vi heller ikke nødvendigvis i faste teams/makkerpar, men går sammen på kryds og tværs. Vi holder sociale arrangementer 2-3 gange om året, hvilket plejer at være rigtig sjovt.

 

Vores arbejdsuge går fra mandag til torsdag, så vi står tidligt op. Til gengæld har du fri om fredagen, og hvem vil ikke gerne holde en forlænget weekend hver uge? Arbejdet er typisk i Midt- og vestjylland, men det hænder også, at vi har projekter længere væk. Arbejdet forsøges så vidt muligt tilrettelagt, således at der er mindst mulig kørsel for den enkelte medarbejder.

 

En stilling som tømrersvend hos Tømrerfirmaet LJ Montage ApS er meget afvekslende, idet vi udfører alt lige fra småreparationer over udskiftning af døre, vinduer, gulve og lofter til totalrenovering og nybyggeri. Kunderne er både private og erhvervskunder.

 

Vi søger udlærte tømrersvende, gerne med nogle års erfaring. Din alder og bopæl er ikke afgørende, hvis blot du er pligtopfyldende, ansvarsbevidst og har hænderne rigtigt skruet på.

Løn efter kvalifikationer. Desuden har vi pensions-, forsikrings- og sundhedsordning.

 

Vil du gerne høre mere om jobbet, så ring allerede i dag til Lasse på tlf. 40798662 eller send en mail til lasse@ljmontage.com.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tømrerfirmaet LJ Montage ApS • Søndergårdsvej 5 • 7430 Ikast • Tlf. 40798662 • lasse@ljmontage.com • CVR nummer 33390289