Referencer

Tømrerfirmaet LJ Montage ApS

Referencer

 

 

 

"I forbindelse med oplægning af nyt tag før sommerferien 2012 fik vi monteret undertag, delvis renoveret den gamle isolering på 200 mm og lagt ekstra 100 mm isolering på loftet. Sammenlignet med tilsvarende perioder de foregående år har vi siden haft en nedgang i varmeforbruget på ca. 20 %. Arbejdet er udført af ”LJ Montage” til vor absolut fulde tilfredshed på alle måder."

 

Mogens Markusen, Poul Gerness Vej, Ikast

 

 

"Marsh Wind Technology har brugt LJ Montage v/Lasse Jensen gennem de sidste år. LJ montage har udført vedligeholdsopgaver samt div. små projekter hos os med stor tilfredshed. Er ikke i tvivl om at vi vil bruge LJ montage fremover."

 

Thomas Christensen, Produktionsleder hos Marsh Wind Technology

 

 

Kronebo

Vi har inden for de seneste år udført en række opgaver for boligudlejningsselskabet Kronebo v/Jesper Bjørnholt. Eksempelvis har vi lavet tre nye lejligheder på Nørregade i Ikast, skiftet tag på to af Kronebo's ejendomme på Østergade i Ikast samt renoveret andre af selskabets lejligheder.

 

Læs mere om Kronebo her

 

Tømrerfirmaet LJ Montage ApS • Søndergårdsvej 5 • 7430 Ikast • Tlf. 40798662 • lasse@ljmontage.com • CVR nummer 33390289

Copyright © All Rights Reserved